6 авг. 2008 г., 09:44

Не искам 

  Поэзия
685 0 4

Не, не искам да пораствам -
още вярвам в приказни герои...
И не искам аз да разрушавам
крехкостта на своите устои.

 

Не, не искам да узнавам,
че любов не съществува...
Нито, че животът тежък е
и всеки се преструва.

 

Не, не искам себе си да губя
сред фалш и отчаяние.
И душата ми да страда
след измамните признания.

 

Не, не искам маската да слагам
и да ставам аз лъжлива...
Искам още да живея
в детската илюзия красива...

© Мирена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??