2 окт. 2008 г., 14:14

Не искам! 

  Поэзия » Другая
601 0 2
Не искам вече да те виждам,

да отвориш стара рана,

навсякъде да те привиждам

и да искам да забравя.

 

Не искам в очите ти да гледам,

с радост, тъга и нежност изпълнени,

да искам да те последвам,

да виждам толкова много спомени.

 

Не искам за теб да мисля,

навсякъде с поглед да те търся,

стихове да ти пиша,

от теб да искам да се отърся.

 

Не искам следи да оставяш,

сърцето ми натам да тегли,

виждаш ме и вероятно забравяш,

хвърляме си само погледи бегли.

 

Не искам вече да те виждам,

да отвориш стара рана,

навсякъде да те привиждам

и да искам да забравя!

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??