16 июн. 2011 г., 10:56

Не искам 

  Поэзия » Любовная
717 1 0

            Не искам
Не искам изпросена любов,
не искам изпросени мечти,
не искам в тоз свят суров 
да живея без теб, разбери.

Не искам живот безразличен,
живот изпълнен с тъга,
не искам и теб да обичам,
но не мога да спра.

Не искам устните твои,
не искам твоите очи,
а най искам сърцето твое
в ръцете мои то да тупти.

© Анго Дим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??