16.06.2011 г., 10:56 ч.

Не искам 

  Поезия » Любовна
713 1 0

            Не искам
Не искам изпросена любов,
не искам изпросени мечти,
не искам в тоз свят суров 
да живея без теб, разбери.

Не искам живот безразличен,
живот изпълнен с тъга,
не искам и теб да обичам,
но не мога да спра.

Не искам устните твои,
не искам твоите очи,
а най искам сърцето твое
в ръцете мои то да тупти.

© Анго Дим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??