19 мая 2022 г., 06:59

Не искам да стрелям по птиците 

  Поэзия
292 4 4

Не искам да стрелям по птиците,

бленувам за тяхната волност.

За тази безбрежност в зениците,

за приказно-дивна фриволност.

 

Не искам да стрелям по птиците!

Че как висотите копнежни,

ще мога да чувствам в сърцето си?

Мечтания мои … за нежност!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??