May 19, 2022, 6:59 AM

Не искам да стрелям по птиците 

  Poetry
290 4 4

Не искам да стрелям по птиците,

бленувам за тяхната волност.

За тази безбрежност в зениците,

за приказно-дивна фриволност.

 

Не искам да стрелям по птиците!

Че как висотите копнежни,

ще мога да чувствам в сърцето си?

Мечтания мои … за нежност!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??