Не! Не мога да те изгубя!
А нима съм те имала?!
Да, имах те -
в мислите и в съня си,
но не и в живота си,
както бих искала.
Не се съмнявай, че ти си мъжът,
в когото се влюбих.
Ние с теб се допълваме.
Ако имаш комплекси - избий ги!
Аз имам повече.
Приех те такъв, какъвто си:
честен, дискретен, добър и различен.
Не искаш ли да излезеш
от руслото на живота си?
Да нарушиш покоя си?
Да се влюбиш? Опитай!
Ще усетиш радостта и болката
и ще откриеш мене.
Прости ми, ако съм те обидила.
Аз мисля така.
Ако ти мислиш друго, кажи ми.
Тогава ще спра да звъня и да пиша.
Ще изгоня надеждата,
но ще продължа да мисля за тебе.
© Дими Драганова Все права защищены