8.12.2007 г., 21:34 ч.

Не искам да те изгубя! 

  Поезия » Любовна
1183 0 1
 

Не! Не мога да те изгубя!

А нима съм те имала?!

Да, имах те -

в мислите и в съня си,

но не и в живота си,

както бих искала.

Не се съмнявай, че ти си мъжът,

в когото се влюбих.

Ние с теб се допълваме.

Ако имаш комплекси - избий ги!

Аз имам повече.

Приех те такъв, какъвто си:

честен, дискретен, добър и различен.

Не искаш ли да излезеш

от руслото на живота си?

Да нарушиш покоя си?

Да се влюбиш? Опитай!

Ще усетиш радостта и болката

и ще откриеш мене.

Прости ми, ако съм те обидила.

Аз мисля така.

Ако ти мислиш друго, кажи ми.

Тогава ще спра да звъня и да пиша.

Ще изгоня надеждата,

но ще продължа да мисля за тебе.

© Дими Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще ти е трудно да изгониш надеждата,тя сама ще си отиде,когато поиска!!!Бъди силна!
Предложения
: ??:??