31 авг. 2007 г., 12:29

Не искам таз любов! 

  Поэзия
516 0 7
Сега, когато ще се срещнем,
когато не ще има граница,
когато можем устните си да докоснем...
аз чуствам се нещастница!
Сега, когато почва нашето начало,
не мога да съм с тебе, мили!
Сега ще свърши,
защото вече са умрели
и надеждата, и последните ми сили!
Сега разбирам, чак сега...
и вече зная,
уби по малко в мене любовта,
и нека днес да сложим края!
Един за друг не сме родени,
макар че силно вярвах във това,
но вече зная, че не е така...
за нея ти живееш и сега!
Дори в очите да ме лъжеш,
не бих повярвала отново,
че за нея пак не тръпнеш
и сърцето с ревност пълно е, като с отрова!
Не искам нищо повече от теб,
освен да ме оставиш,
просто забрави за мен!
Не искам повече сърцето ми да тровиш!

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??