Не искаме война
Да няма война!
Това е мечта на всички деца по света.
Бели, жълти, черни и червени -
всички да са със лица засмени.
Да няма атомни бомби в небето,
да няма разлята отрова в морето.
И хората спокойни да живеят,
свободно да мечтаят и да пеят.
Приятели мои, мои гълъби бели,
да литнем сега по света.
Да кажем на всички големи:
"Не искаме война!"
© Звезделина Василева Все права защищены
Хареса ми посланието