26.05.2009 г., 21:24 ч.

Не искаме война 

  Поезия » Друга
446 0 1

                  Не искаме война

 

Да няма война!

Това е мечта на всички деца по света.

Бели, жълти, черни и червени -

всички да са със лица засмени.

 

Да няма атомни бомби в небето,

да няма разлята отрова в морето.

И хората  спокойни да  живеят,

свободно да мечтаят и да пеят.

 

Приятели мои, мои гълъби бели,

да литнем сега по света.

Да кажем на всички големи:

"Не искаме война!"

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз искам да го кажа на поне повечето
    Хареса ми посланието
Предложения
: ??:??