19 мая 2013 г., 23:45

Не изплувайте... 

  Поэзия » Белые стихи
623 0 6

Не изплувайте, горещи стари спомени
от затворени, заключени врати.
Като сълзи недоизплакани, неотронени,
не изплувайте, от спомени боли...

 

Не изплувайте... като вълни
в бездънен бряг разбити.
Като ледени изплакани сълзи,
в които всички спомени са впити...

 

Не изплувайте от океана самота,
той и на вълните е създател.
Повърхността е враг на любовта,
а дъното е най-добрият ù приятел...

© Тайнствената Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??