7 авг. 2010 г., 00:06

Не казвай “Сбогом” 

  Поэзия » Любовная
580 0 0


Не  казвай “Сбогом”,
защото теб в спомен
сив няма да  превърна.
 
Не казвай “Сбогом”,
когато няма да се върна,
а когато любовта ми
нощем спре за теб пита...

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??