17 июн. 2011 г., 19:56

Не ме е страх! 

  Поэзия
640 0 8

Нужна ми е тишина. Ала убиваща.
Аз залезно помръквам в самота.
Притаила дъх, надеждата присвива ме
с притихващи акорди тишина.
И, притаила дъх, аз нищичко не виждам.

Прегръщам сенките на вечерта.
Нужна ми е тишината. На умиране...
заглъхват мислите. Не ме е страх!

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??