10 июл. 2021 г., 22:27

Не ме е страх 

  Поэзия » Любовная
221 0 1

Не ме е страх да съм сама.

Не ме е страх да се будя без теб в ноща.

Не ме е страх ти отново да си тръгнеш.

Не ме е страх отново да чуя Не те обичам.

Не ме е страх да чуя отново Сбогом.

Не ме е страх отново да отидеш при другата.

Не ме е страх да кажеш всичко между нас беше дотук.

Знаеш ли кое най-много ме е страх, че отново ще ти Простя.

© Полина Цветанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??