Jul 10, 2021, 10:27 PM

Не ме е страх 

  Poetry » Love
223 0 1

Не ме е страх да съм сама.

Не ме е страх да се будя без теб в ноща.

Не ме е страх ти отново да си тръгнеш.

Не ме е страх отново да чуя Не те обичам.

Не ме е страх да чуя отново Сбогом.

Не ме е страх отново да отидеш при другата.

Не ме е страх да кажеш всичко между нас беше дотук.

Знаеш ли кое най-много ме е страх, че отново ще ти Простя.

© Полина Цветанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??