"Лесни любови не ми приличат,
а трудната - ще я можеш ли?"
/Маргарита Петкова/
Аз не обичам трудната любов.
Не ми е нужна и не я умея.
Обичам леката, щастливата любов,
преливаща от радост и веселие!
Обичам денем да ми позвъниш:
"Измъкнах се и се скатАх от моя!
След няколко минути съм при теб!
Изяж ме и ме пий - аз цялата съм твоя!"
А ако стане дума и "за тях",
да махнеш със ръка: "Да ги забравим!
Те само да се грижат за децата,
пък ние другото - със тебе - ще го правим!"
Не ме привлича трудната любов -
със сЪлзи, със дилеми, със проблеми,
която само мЪчи и руши.
За нея нямам нерви, нито време!
© Ангел Чортов Все права защищены
Красотата и е в непоносимото усложняване и без това трудните ситуации!!!