11 июн. 2010 г., 18:57

Не ме забравяй 

  Поэзия » Любовная
652 0 0

 

Ти трябва да продължиш.

Ще се научиш да живееш и без мен.

Продължавай да вървиш напред.

Аз ще виждам всяка твоя стъпка.

 

Недей да тръгваш след мен.

Отвъдното не е твоето място.

Не и днес.

 

Потърси ме.

Следвай гласа ми, ще ме намериш.

Още съм в сърцето ти.

Винаги ще бъда там.

Само ме потърси.

 

Мисли за мен.

Не ме забравяй.

Един ден отново ще бъдеш при мен.

 

Не ме забравяй.

Спомняй си всеки момент, в който бяхме заедно.

Усмихвай се.

Тези спомени не трябва да носят тъга.

 

Ти трябва да продължиш.

Ще се научиш да живееш и без мен.

Продължавай да вървиш напред.

Аз ще виждам всяка твоя стъпка...

© Кристияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??