Ти трябва да продължиш.
Ще се научиш да живееш и без мен.
Продължавай да вървиш напред.
Аз ще виждам всяка твоя стъпка.
Недей да тръгваш след мен.
Отвъдното не е твоето място.
Не и днес.
Потърси ме.
Следвай гласа ми, ще ме намериш.
Още съм в сърцето ти.
Винаги ще бъда там.
Само ме потърси.
Мисли за мен.
Не ме забравяй.
Един ден отново ще бъдеш при мен.
Не ме забравяй.
Спомняй си всеки момент, в който бяхме заедно.
Усмихвай се.
Тези спомени не трябва да носят тъга.
Ти трябва да продължиш.
Ще се научиш да живееш и без мен.
Продължавай да вървиш напред.
Аз ще виждам всяка твоя стъпка...
© Кристияна Todos los derechos reservados