2 мар. 2008 г., 08:09

Не мога  

  Поэзия
1025 0 4
Не мога да те стигна.
Мой живот. Смисъл мой... И Вина!...
(До) Твоя бряг кога ли ще достигна?...
На него, бряг... Брега на моята мечта!...
От тука да те гледам... Някак... боли ме.
А помежду ни (се ниже) бездънна река.
Ти ми носиш само тъга...
Да(Когато) те гледам така.
От тук...
Но този бряг... Аз знам! Ще го застигна.
Да. Все някога... Ще се реша!
И какво? Не мога да плувам. (Забравям страха!)
Ще се гмурна. (Усещам.) Пак в дълбоката река.
И там...
На брега, ти когато пристигна...
Във теб ще се сгуша... сама.
Да ти искам сметка... Няма. За нищо.
Във тебе просто ще се приютя!
Това е всичко!
Това е всичко!
Ще се удавя!(Потъвам)
Подай ми ръка! (Ще ми подадеш ли ръка?)

© Ангелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това е всичко!
    Това е всичко!
    Ще се удавя!(Потъвам)
    Подай ми ръка! (Ще ми подадеш ли ръка?)

    Хубаво е !
  • Поздравления за прекрасния стих!!!Продължавай да пишеш...Можеш го...
  • Хареса ми-интересно,различно!!!
  • Аз не бих:>
Предложения
: ??:??