Не мога без теб
(посветено)
Аз не мога без тебе,
без да виждам очите ти,
лъчезарни и топли.
Без да чувам гласа ти,
как нежно като ручей ромоли.
Без да галя косите ти,
буйни, красиви.
Без да целувам устните ти,
сочни и дъхави като ягоди.
Без да докосвам ръцете ти,
нежни, горещи...
Без да изпивам снагата ти,
изваяна, лудо игрива.
Не мога без душата ти красива,
към вечен полет устремена.
И без сърцето ти голямо.
Не мога.
Остани при мене.
© Сашо Маринов Все права защищены
трогна ме и ме очарова, Саше...сигурна съм,
че тя ще те чуе....сърдечно към теб.