15 апр. 2014 г., 20:42

Не на насилието в Източна Украйна! 

  Поэзия » Гражданская
324 0 0

В Украйна русите имат малцинство.

Дано да няма на насилието тържество!

Ако е необходимо-да им дадат повече права.

Да има повече разум, не война!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??