15 февр. 2013 г., 21:52

Не намерихме ли се след всичките тези години... 

  Поэзия » Любовная
431 0 0

Не намерихме ли се след всичките тези години,

през които неспирно се търсихме с тебе?

Не открихме ли се сред всичкото, което намерихме -

излишно, ненужно и непотребно?

 

 

Не видяхме ли се някога, та дори и случайно,

не разминахме ли се по спирки и  гари?

По пътищата дълги и криволичещи

не засякохме ли се, или те не пресичат се?

 

 

В мислите си поне веднъж не споменахме ли се,

не пожелахме ли, не мечтахме ли, не бленувахме ли се?

Че да бяхме се намерили поне в сънищата си,

след като пътищата ни така разминават се.

 

 

Не разминахме ли се с теб като две планети,

взаимно тласкащи се в различни посоки,

така далечни една от друга, загадъчни,

които да се срещнат просто не могат.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??