14 июн. 2011 г., 22:55

Не питай, чедо... 

  Поэзия
824 0 7

Не питай, чедо, как се обича,

не питай – отговор верен нямам до днес.

През моята призма любовта е една,

а за тебе тя може да бъде различна.

Не питай ме, чедо, колко боли...

Думи няма и не стигат сълзи.

Не питай – въпросът е сложен

и ще чуеш ти много лъжи...

Истина своя ти си избери и вярвай в нея –

следвай я чак до дълбоки старини!

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??