Не питай, чедо, как се обича,
не питай – отговор верен нямам до днес.
През моята призма любовта е една,
а за тебе тя може да бъде различна.
Не питай ме, чедо, колко боли...
Думи няма и не стигат сълзи.
Не питай – въпросът е сложен
и ще чуеш ти много лъжи...
Истина своя ти си избери и вярвай в нея –
следвай я чак до дълбоки старини!
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados