13 янв. 2010 г., 20:43

Не плачи 

  Поэзия
694 0 2

Една вина често търси прошката,
но често по пътя се разминават,
както перфекционистът надушва грешката,
но здраво и лепено се различават.

Една лъжа често звучи по-красиво от истината,
но не може да я промени...
една сълза излиза по-непринудено от усмивката,
но моля те, НЕ ПЛАЧИ!

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??