22 февр. 2013 г., 21:59

Не плачи, не са за теб сълзите... 

  Поэзия » Любовная
485 0 0

Не плачи, не са за теб сълзите,

не ти отива никак да си слаба.

През какво ли не премина, не заплака

ни веднъж, а било ти е толкова необходимо.

 

Не пророни никога от очите си сълзи,

а може би плакала си скришом.

Вътре в себе си сбирала си ги с години,

та днес преливат така неудържими.

 

Не ти приляга, ала нищо, поплачи си,

щом от туй по-добре ще се почувстваш.

И моля те, не сбирай друг път

с пълни шепи всичките сълзи излишни.

 

Че виждаш какво се получава,

когато невъзможно ти е да ги удържиш.

Сърцето ти в сълзи ще го удавиш.

Без да съм и подозирал даже,

че и ти си имала сълзи.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??