Не плачи, не са за теб сълзите,
не ти отива никак да си слаба.
През какво ли не премина, не заплака
ни веднъж, а било ти е толкова необходимо.
Не пророни никога от очите си сълзи,
а може би плакала си скришом.
Вътре в себе си сбирала си ги с години,
та днес преливат така неудържими.
Не ти приляга, ала нищо, поплачи си,
щом от туй по-добре ще се почувстваш.
И моля те, не сбирай друг път
с пълни шепи всичките сълзи излишни.
Че виждаш какво се получава,
когато невъзможно ти е да ги удържиш.
Сърцето ти в сълзи ще го удавиш.
Без да съм и подозирал даже,
че и ти си имала сълзи.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov All rights reserved.