16 апр. 2007 г., 14:25

Не само. 

  Поэзия
492 0 5

Объркан живот...
Защо го живея?
Падения, възход -
борбата владея.
Мечтата преследвам,
макар и една -
Любов да открия
в мрак-светлина.
Заклех се по пътя
до край да вървя.
Няма да бъда
спомен от снимка!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??