Apr 16, 2007, 2:25 PM

Не само. 

  Poetry
506 0 5

Объркан живот...
Защо го живея?
Падения, възход -
борбата владея.
Мечтата преследвам,
макар и една -
Любов да открия
в мрак-светлина.
Заклех се по пътя
до край да вървя.
Няма да бъда
спомен от снимка!

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??