19 нояб. 2010 г., 21:26

Не се сбогувай… 

  Поэзия » Любовная
461 0 10

 

Не се сбогувай

с цветовете на дъгата!

Те винаги в Душите ни

внезапно се завръщат…

Непременно!!!

Безгласно влюбени

Във Светлината,

те съдбите, Времената

преобръщат…

Несъмнено!!!

 

Б.Калинов

16.11.2010г.

Пловдив

 

 

 

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??