19 nov 2010, 21:26

Не се сбогувай… 

  Poesía » De amor
470 0 10

 

Не се сбогувай

с цветовете на дъгата!

Те винаги в Душите ни

внезапно се завръщат…

Непременно!!!

Безгласно влюбени

Във Светлината,

те съдбите, Времената

преобръщат…

Несъмнено!!!

 

Б.Калинов

16.11.2010г.

Пловдив

 

 

 

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??