1 мар. 2017 г., 23:28

Не се влюбвай 

  Поэзия » Любовная
423 1 1

Затвори очи. Преброй до седем.

 

Ще ти покажа небесата.

Позволи ми да ти покажа сладката страна на нещата.

Не всичко е черно и бяло.

Има милион цветове,

а когато видиш милиона,

ще ти покажа, че са милион и две.

Ярко червено съм и безлично сиво.

Безжизнена съм и адски жива.

Еднаква съм, но и много различна.

Прашинка съм, но и Вселена.

Ти само ела. Само ела.

Душевно извиси се.

Да не се влюбиш в мене, моли се.

Влюбиш ли се в мен,

ще забравиш за небесата

за милионните цветове..

за милион и две.

© Rumyana Momchilova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??