4 сент. 2008 г., 13:39

Не ще можеш 

  Поэзия » Философская
475 0 5

След буря и гръм...

След подлост и гавра човешка,

след болка и смут...

цигулката движи ли, движи

своя забързан лък...


Ех, звучи, музико жива...

знам, в мен правда ечи...

Е, не ще можеш...

подлецо... засенчиш чисти очи...

пак обич щом ври...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??