След буря и гръм...
След подлост и гавра човешка,
след болка и смут...
цигулката движи ли, движи
своя забързан лък...
Ех, звучи, музико жива...
знам, в мен правда ечи...
Е, не ще можеш...
подлецо... засенчиш чисти очи...
пак обич щом ври...© Елена Калчева All rights reserved.