6 июн. 2009 г., 15:02

Не си eдинствен 

  Поэзия » Любовная
446 0 0

Какво пък - ще те забравя,

ще започна животa наново.

Не си единствен, не те желая,

от днес, вече не.


Съжалявам, че обичам себе си

повече от теб.

Извини ме, че не искам повече

да вярвам, че мога да съм с теб


Писна ми да мисля, че без тебе бих умряла

 - няма, аз съм силна и ще оцелея.

Твойта нежност и прегръдка недочакана

спокойно си раздавай на някой друг.


Ако аз не ставам за теб,

значи и ти не ставаш за мен!

Ще ти се усмихна, ще се обърна

и ще продължа само напред,

за да посрещна новия ден...


 

 

"Само Аз Съм Аз..."


© Сюзън Смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??