26 апр. 2014 г., 21:27

Не си отивам... 

  Поэзия
393 0 5

Колко пъти си сълзях в
               река,
тайно можех да пречистя
             всичко,
после исках да умра
               така,
за да видиш, че докрай
            обичам.


Колко пъти те градих в
               душа,
към небето във съня
            политах,
сетне истински в греха
              рушах,
пък за твойте чувства не
            запитах.


Днес се моля да родиш
               деца,
 със друг да си досущ
            щастлива,
   аз ще блесна като
         лъч - звезда
 и ще знаеш че не си
             отивам!
       
        

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??