Не си познал -
пред никого не коленича!
С теб беше различно,
но свърши.
Всичко сам проигра.
Не си познал,
чувства не раздавам -
без причина.
Не може да си безразличен,
не може -
аз не искам!
На никого не прощавам
в сърцето ми да
ровичка.
Не си познал!
© Jivka Koleva Все права защищены