Jan 15, 2010, 5:18 PM

Не си познал 

  Poetry » Other
514 1 1

 Не си познал -

пред никого не коленича!

С теб беше различно,

но свърши.

Всичко сам проигра.

Не си познал,

чувства не раздавам -

без причина.

Не може да си безразличен,

не може -

аз не искам!

На никого не прощавам

в сърцето ми да

ровичка.

 Не си познал!

 

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??