6 мар. 2016 г., 19:19

Не съм аз 

  Поэзия » Другая
242 0 3

Не съм аз този който познаваш,

Мъжът на твоя живот не съм.

Не искам на глас да заявяваш,

в сърцето ми, остана единствено сън.

В живота аз малко сънувам,

жертви в сърцето не търся дори.

В душата за миг дори не ревнувам,

любовта в мен гори ли гори.

Не съм аз този който ще плаче,

сърцето от мъка когато боли,

Кой казва че аз съм сираче?

обич в душата имам нали.

                                         В.Й. 28.02.2016г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??