Mar 6, 2016, 7:19 PM

Не съм аз 

  Poetry » Other
241 0 3

Не съм аз този който познаваш,

Мъжът на твоя живот не съм.

Не искам на глас да заявяваш,

в сърцето ми, остана единствено сън.

В живота аз малко сънувам,

жертви в сърцето не търся дори.

В душата за миг дори не ревнувам,

любовта в мен гори ли гори.

Не съм аз този който ще плаче,

сърцето от мъка когато боли,

Кой казва че аз съм сираче?

обич в душата имам нали.

                                         В.Й. 28.02.2016г.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??