Не вярвам, ама грам,
че ще ти липсвам.
Че аз какво съм?
Едно нищо.
Една проклетница,
дето все към дълбокото плува,
захрърлила и пояс, и жилетка, и ума си.
Един консуматор, без който ще минеш.
Защо пак ме следваш?
Недей си слага главата в торбата -
аз не съм за обичане.
Добро момче си - не ми се нрави да те лъжа.
Събирай си партекешите, бързо обличай се.
Дим да те няма и по-бързо - че аз не съм за обичане.
© Надя Николкова Все права защищены