Sep 5, 2009, 2:11 PM

Не съм за обичане 

  Poetry
554 0 0

Не вярвам, ама грам,

че ще ти липсвам.

Че аз какво съм?

Едно нищо.

Една проклетница,

дето все към дълбокото плува,

захрърлила и пояс, и жилетка, и ума си.

Един консуматор, без който ще минеш.

Защо пак ме следваш?

Недей си слага главата в торбата -

аз не съм за обичане.

Добро момче си - не ми се нрави да те лъжа.

Събирай си партекешите, бързо обличай се.

Дим да те няма и по-бързо - че аз не съм за обичане.

© Надя Николкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??