29 апр. 2008 г., 10:58

Не , ти ме спря ! 

  Поэзия
522 0 3
 

Затичах се,

от любовта си да избягам,

а тя на прага сърцето ми прободе

и всяка крачка след това

следи от чувства ти остави,

по тях да тъпчеш,

от любовта да ме избавиш

и докато тичах...

Не, ти ме спря!

Любовта ми

падна уморена,

разбрала, че за тебе е родена.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??