18 февр. 2018 г., 17:59

(Не)възможна любов 

  Поэзия » Любовная
595 1 1

(НЕ)ВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ

(Из новата ми книга "Фениксът любов")

 

Не с някаква си там година,

а с цели двадесет и пет

животите ни се разминаха,

дорде се срещнем двама с теб.

 

Да върна времето? Не мога!

И никой друг не би успял.

Способен е единствен Бога

да свърши този ритуал.

 

Но Бог високо и раздяла

отгоре е разпоредил.

Защо си толкоз закъсняла?

Защо съм толкоз подранил?

 

Ех, двадесет и пет години...

Какво са? Миг от вечността.

Те могат ли да са причина

и пречката за Любовта?

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??