3 апр. 2007 г., 15:25

Не знам...  

  Поэзия
530 0 4
Не знам...
Дали идвам от нищото,
или нося го в себе си,
с цървули обута,
или боса, измислена.
Черупка красива,
блудстваща с истини,
усмивка без мисъл,
жив и единствен.
Огледалото липсва...
Търся....
чертите си в маски
гротексни.
Термити прояли са
ствола от истини,
аромат на прогнило,
мухъл и плесен,
бягащо бъдеще
в минало скрито...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??