Не знам дали за мене мислиш ти,
дали гориш също като мене в сноп лъчи.
Дали сега мисълта към мен изпращаш
или чудиш се коя бях аз.
Любовта, чувство странно.
Любовта, изгаряща безкрайно...
В съня мечтая аз
за теб, любов необяснима.
Не знам дали защото си така презрима
или недоловима в мрака на бездумие.
Бездумие, което нас в неведение остава ни сега.
© Ния Нейчева Все права защищены