14 мая 2016 г., 12:45

Недавна дъга 

  Поэзия » Любовная
374 0 6

Огледай се в синевата
на ирисите ми дъждовни.
Ще поваля.
Нали на хоризонта
някъде изгряла е дъгата.
Дали да знаеш искаш
цвят кой съм.
И защо.
Загадка съм без ключ отдавна,
в парче от слънцето след дъжд,
в малко, само наше време.
Скъпоценно. За двама.
И дано
се повтори дъгата недавна...


 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??