2 апр. 2010 г., 13:28

Недей... 

  Поэзия » Любовная
926 0 34

Недей изпраща тежките мъгли -

все още във сърцето ми се вливат.

Прати искрящи, влюбени звезди -

под мантията своя да ме скрият.

 

 

Недей канù снежинки у дома -

клепачите от тях се заскрежават.

Камина запали ми в гръдта -

да спрат сълзите да я разрушават.

 

 

Недей тъга изпраща в утринта -

от нея ми е тази жива рана.

Канù с кафе Любов - във тишина -

да сгрява. И да е за двама.

 

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??