Apr 2, 2010, 1:28 PM

Недей... 

  Poetry » Love
924 0 34

Недей изпраща тежките мъгли -

все още във сърцето ми се вливат.

Прати искрящи, влюбени звезди -

под мантията своя да ме скрият.

 

 

Недей канù снежинки у дома -

клепачите от тях се заскрежават.

Камина запали ми в гръдта -

да спрат сълзите да я разрушават.

 

 

Недей тъга изпраща в утринта -

от нея ми е тази жива рана.

Канù с кафе Любов - във тишина -

да сгрява. И да е за двама.

 

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??